[Produkter]  * [Om Oss]  *  [Referenskund]  *  [Support / Kontakt]  *   [Om FileMaker™]

   
 
 

C2-Systems
BÄTTRE FÖRETAG FÅR MAN LETA EFTER

Sedan början av 2007 är C2-Systems en del av CallMaker


Bakgrund

Företaget

Delägare

BAKGRUND

Äntligen ett företag som kan bygga Telemarketing-system!
Som har tänkt nytt från början.
Tänkt bort gamla CRM-tankar och sega säljstöd med komplexa funktioner.
Och skapat ett säljstöd enbart för TM-branschen.
De nya, fräscha CallMaker sälja och CallMaker boka har utvecklats under flera års tid. Systemet utvecklades tillsammans med ett flertal större telemarketing- och säljorganisationer under 2003 och 2004. Under våren 2005  anpassades systemet för den tuffa verkligheten.
Fler och fler referenskunder knöts upp och systemet blev mycket stabilt, flexibelt och anpassat för call-centers, säljavdelningar och tm-bok-avdelningar inom fond och finans.
2004 blev startskottet för C2-Systems, ett företag som säljer och distribuerar olika FileMaker-produkter.

För att kunna slåss med de riktigt stora planerades i hemlighet en stor lansering och marknadsföringskampanj. Från början förlagd till senvåren 2005 men flyttad till hösten 2006.
Så nu erbjuder vi allt fler företag förmånliga referenskunds-avtal och tester under kortare eller längre tid inför denna lansering. Redan i början av 2005 har flertalet företag fått erbjudande om samarbete via smyglanseringar och utskick.
Både företaget och systemen är under ständig utveckling. På grund av vårt val att utveckla i FileMaker är anpassningar och vidareutveckling underbart lätt, lika lätt som att använda systemet.

Företaget har växt organiskt och siktar på att bli marknadsledande inom Sverige innan 2007 och ledande i Norden innan år 2008. Med CallMaker är vi och våra kunder övertygade om att detta är möjligt.


Upp


FÖRETAGET

C2 - Systems är ett litet, men växande företag med allt gott som där medföljer. Vi är fyra  delägare, en systemare, Johan, en IT-konsult, Bartek och en säljare och projektledare, Markus samt Erik vår ekonom som ingenting hade varit möjligt utan. Vi har mellan 2-5 anställda beroende på projekt och utvecklings-anpassningar För vissa projekt och externprogramering använder vi oss av andra entreprenörer och projektanställningar.
Vi är återförsäljare och utvecklare i Filemaker Pro 6, 7 och 8 vilket gör att våra kunder kan känna en enorm trygghet i val av leverantör för system. Eftersom FileMaker idag är ett av världens mest använda databasutvecklingsverktyg är våra kunder säkrade en fortsatt utveckling och tryggad support för sina investeringar. Ni kommer alltid att ha ett uppdaterat verktyg. Köper ni en FileMaker-produkt köper ni inte bara ett vasst verktyg för försäljning.

Vi är ett företag som slåss med de stora. Vi är David mot Goliat. Har man inte storleken får man erbjuda intelligenta, snabba och kundanpassade lösningar. Vi kan erbjuda närhet och flexibilitet, kommunikation och support långt över de gränser där större företag och koncerner för länge sedan hänvisat till sitt 020-nummer. Vi kan ge samma garantier, samma kvalitet till lägre pris och med mer mänsklighet. Närmare er som kunder.

Tack vare FileMaker kan vi ge våra kunder mer än dialer-system. Vi kan erbjuda ett skräddarsytt TM-system för både bokavdelningar och säljavdelningar oavsett antal medarbetare eller företagsstruktur.
Vi har säte centralt i Mölndal och har vårt huvudkontor på Andralånggatan i centrala Göteborg.

Välkommen att besöka ossUpp


Delägare och anställda

Markus Owe – projektledare och säljare
Han driver alla sina idéer mot konkreta mål och sina kolleger till vansinne. Med fingertoppskänsla för nödvändighet och nytta, kostnad och effektivitet utvecklar han även CallMaker tillsammans med tekniker och database-designers. Med Johans hjälp för han hela marknaden för TM-system framåt, utvecklar nya tankar och idéer, förbättrar och förenklar systemen, ständigt.
Hans drivkraft är motorn i företaget och eggar gärna medarbetarna i nya spännande projekt.

Erik Svensson - ekonomi och marknad
Med skarp hjärna och vässad penna kan Erik strategiskt lägga upp korta och långsiktiga mål och delmål för oss alla att följa. Med otroligt precision tar han fram affärsplaner, researchmaterial och investerar-underlag. Med Markus hjälp skapar han C2s ansikte utåt och jobbar proffessionellt mot en dynamisk marknad.

Johan Larsén – den optimale systemaren
Med FileMaker i ryggmärgen skriver han programkod i sömnen och gör lösningar med vänsterhanden och layoutjobb med höger. För CallMaker är snyggt. Mycket snyggt. Utan Johans skarpa öga för skönhet och enkelhet hade CallMaker aldrig blivit vad det är. Ett komplett verktyg för alla medarbetare på företaget. Ett system som används.
Johan har en stor förståelse för människans roll i tekniken och kan se fler spår och möjligheter än de flesta vanliga programmerare.

Bartek Andersson – allas vän och räddaren i nöden
En duktig tekniker med skarpt öga för smarta lösningar. Varje dag finns en ny spännande lösning på våra interna IT-mål och våra kunders IT-system. Bartek är en mycket anpassningarbar och flexibel arbetskamrat som mer än gärna tar ett handtag där det behövs. Programmeras? Utvecklas? Säljas? Installeras eller utbilda? Ring Bartek. Det finns nästan ingenting den killen inte klarar.

Tomas Hammar – tekniker av rang
Tomas är ett av C2:s senaste tillskott. Med sina rötter i den Chalmerska myllan svänger han ihop komplicerade projekt utan att blinka. Samarbetet med Jani är givetvis fulländat och tillsammans utgår de en lysande framtid för utvecklingen av CallMaker. Med en mogen blick så utgör han en koppling till verkligheten som vi alla behöver.

Jani Aho – mannen som andas C-kod
Jani är det andra av C2:s senaste tillskott. Genom en djup förståelse för matematik så bemästrar han obehindrat de mest komplicerade programspråken. I samarbete med Tomas så knäcker de tillsammans den svåraste nöt som kan träffas på när CallmMaker vidareutvecklas mot helt nya och oanade höjder.


Kontakta oss

Upp

 

 

 

 

 

 

 

 

 © C2-Systems 2006

webmaster@c2systems.se