[Produkter]  * [Om Oss]  *  [Referenskund]  *  [Support / Kontakt]  *   [Om FileMaker™]

   
 
 

FileMaker - En bra produkt för databaser

FileMaker Inc.

Alla bra program som tillverkas idag är utvecklade i något form av skal. Det kan vara SQL, C++, Access eller t ex FileMaker som utgör skalet för utvecklarna. Vi har valt att utveckla i det stabila och kraftfulla FileMaker.

Fördelarna är många gentemot gamla tungkörda och ofta svårmanövrerade SQL-databaser. Flexibilitet och stabilitet samt enkelhet har alltid stått i fokus både hos FileMaker Inc och alla dess utvecklare. Och det finns flera tusen utvecklare bara i Norden som mycket smidigt kan anpassa och utveckla funktionella lösningar.
Det är FileMaker Inc (www.filemaker.se) som står för tillverkningen av detta utomordentliga verktyg och grund för applikationer för användaren. Skolor, universitet, stora koncerner, små arbetsgrupper, alla har de glädje av enkelheten och funktionaliteten i FileMaker. C2-Systems är ett företag som ändå vill försäkra stor trygghet till sina kunder.

Då FileMaker idag är ett av världens mest använda databasutvecklingsverktyg är våra kunder säkrade en fortsatt utveckling och tryggad support för sina investeringar. Ni kommer alltid att ha ett uppdaterat verktyg. Köper ni en FileMaker-produkt köper ni inte bara ett vasst verktyg för försäljning, order, service, telemarketing eller CRM-relationer, ni köper ett verktyg för framtiden. Aldrig tidigare har flexibilitet och anpassning varit så avgörande faktorer vid inköp av säljstöd-system och liknande verktyg för verksamheten.

Glöm alla standard-program designade för endast vissa av era behov, kompromisser för att jämka användare och teknik samman. Glöm alla okompatibla och oöverskådliga system från Tyskland.
CallMaker har fått enormt positivt mottagande av flera hundra användare över hela Sverige och är definitivt här för att stanna.
Svenska FileMaker har webadress www.filemaker.se.

Upp

 

 

 

 © C2-Systems 2006

webmaster@c2systems.se